EETWINKEL KOESKAS

EETWINKEL KOESKAS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Koeskas. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:52 Stoofschotels waren heerlijk en een gezonde versie van thuisbezorgd met de trio van groenten en een komkommersalade. Als je geen tijd hebt om te koken, is dit perfect.
16 jun 2022 om 6:00 Één van de beste bezorg restaurants in Groningen. Keertje wat anders in plaats van de zoveelste pizza of kapsalon. Aanrader!
15 jun 2022 om 16:50 Heerlijk stoofvlees! Enige minpuntje vond ik dat er in verhouding wat te weinig rijst bij zat.
14 jun 2022 om 22:29 Top was een foutje hebben ze heel goed opgelost ander maaltijd was top! Personeel vriendelijk echt top en goed eten
14 jun 2022 om 21:32 Wat was dit heerlijk en op de juiste temperatuur. Zeer goed, vers en ga zeker vaker bestellen. Dank.
1 jun 2022 om 21:46 Echt heel goed, zeker voor herhaling vatbaar. Ik dacht ik doe eens gek en ik bestel een stoofpotje, nou ik ben niet teleurgesteld. Super snelle bezorging, en ook nog heel netjes verpakt, nog helemaal warm. Ook goede portie. Helemaal tevreden 10/10
12 mei 2022 om 18:46 Ik heb enorm genoten van de smeuiige hutspot met kerrie, spekjes en feta, de gehaktbal met jus en de mosterdsoep!! Alles zat keurig verpakt in grotendeels recyclebare bakjes, de prijs/kwaliteit&kwantiteit zijn meer dan prima en het was er snel, top!
10 mei 2022 om 22:32 Heerlijk eten!
22 apr 2022 om 20:09 Lekker eten , alleen voor dat geld zijn de porties wel erg klein Als volwassen persoon moet je 2 porties per persoon rekenen anders heb je te weinig
16 apr 2022 om 22:06 Lekker eten en snel bezorgd.
12 apr 2022 om 21:36 Super lekker en snel bezorgd!
5 apr 2022 om 19:53 1e keer Koeskas. Onze keuken ligt er al een week uit dus mooi moment om te proberen. Eten heerlijk, vers en smaakvol en verzorgd bezorgd. De prijs is een goede afspiegeling van de kwaliteit maar ook wel genoeg (visstoof&runderstoof). Maar echt goed!