EETWINKEL KOESKAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Koeskas. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:46 Altijd lekker eten van een goede kwaliteit en voor een redelijke prijs.
14 jun 2024 om 0:07 Altijd perfect. Netjes en apart verpakt. Kreeg zelfs een gratis toetje erbij!!
8 mei 2024 om 21:48 Heel erg lekker net als altijd en fijne service!
30 mrt 2024 om 17:29 Eten is altijd goed hier. Heerlijk stamppotje andijvie met gehaktbal gehad. Enige puntje is dat ik de kaas er liever in blokjes doorheen heb ipv geraspt er bovenop. Maar goed, dan zijn we aan het mierenneuken. Aanrader!
21 mrt 2024 om 21:03 Erg lekker en heet geleverd, runderstoofpotje is zeker aan te raden :)
19 mrt 2024 om 21:26 A. Hartelijke dank
13 mrt 2024 om 19:26 Altijd goed
13 mrt 2024 om 8:25 Heerlijk stoofvlees, beter dan eerdere. Deze was erg lekker en smeuig. Goede zuurkool.
8 mrt 2024 om 19:19 Het eten is superlekker maar ik vind de opt-out voor je drankje schandalig. Standaard een niet gevraagd drankje toevoegen aan mijn bestelling zijn boevenpraktijken. Maak dit opt-in, dus standaard geen drankje. Als ik er een wil dan kan ik dat zelf!
29 feb 2024 om 20:48 Aardig prijzig als je er ook nog anderhalf uur op moet wachten. Was niet eens heel bijzonder.
16 feb 2024 om 20:07 Boerenkool was nog lekker warm. En heerlijk van smaak! Wel meer dan €6,- voor een rookworst betaald. En kreeg maar een halve…?? Graag dan de helft ook terug op mijn rekening a.u.b.? Gehaktbal was prima.
8 feb 2024 om 18:53 Een overheerlijke mosterdsoep gehad, vol van smaak plus een heerlijke stamppot. Leuk met die zure groentes erbij en ook nog een koekje! Super!