EETWINKEL KOESKAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Koeskas. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 14:59 Zoals altijd goede kwaliteit. Ik had de runderstoof besteld met aardappelpuree. Het fijne is dat er royaal groenten bij zitten, die waren goed klaargemaakt (niet te gaar gekookt). De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is de vrij hoge prijs.
13 jul 2024 om 21:01 Top!
6 jul 2024 om 9:21 Het leek alsof ik alleen andijvie aan het eten was. En in grote stukken, ik was haast aan het grazen. Jammer, was namelijk dit niet gewend.!
14 jun 2024 om 20:46 Altijd lekker eten van een goede kwaliteit en voor een redelijke prijs.
14 jun 2024 om 0:07 Altijd perfect. Netjes en apart verpakt. Kreeg zelfs een gratis toetje erbij!!
8 mei 2024 om 21:48 Heel erg lekker net als altijd en fijne service!
30 mrt 2024 om 17:29 Eten is altijd goed hier. Heerlijk stamppotje andijvie met gehaktbal gehad. Enige puntje is dat ik de kaas er liever in blokjes doorheen heb ipv geraspt er bovenop. Maar goed, dan zijn we aan het mierenneuken. Aanrader!
21 mrt 2024 om 21:03 Erg lekker en heet geleverd, runderstoofpotje is zeker aan te raden :)
19 mrt 2024 om 21:26 A. Hartelijke dank
13 mrt 2024 om 19:26 Altijd goed
13 mrt 2024 om 8:25 Heerlijk stoofvlees, beter dan eerdere. Deze was erg lekker en smeuig. Goede zuurkool.
8 mrt 2024 om 19:19 Het eten is superlekker maar ik vind de opt-out voor je drankje schandalig. Standaard een niet gevraagd drankje toevoegen aan mijn bestelling zijn boevenpraktijken. Maak dit opt-in, dus standaard geen drankje. Als ik er een wil dan kan ik dat zelf!